16. 04. 2018 |
Články

Karetní hra vhodná nejen na tábory: Témata

Témata jsou karetní hra, která má za cíl podpořit zajímavými otázkami konverzace u dětí i dospělých. Je to hra vhodná k táborovému ohni i do jakéhokoliv počasí. Témata pomohou prolomit ledy mezi jednotlivci i mezi oddíly. Pomohou zlepšit komunikační dovednosti dětem i dospělým. Otevřou mezi účastníky hry prostor k získání nových informací a ukážou jiný pohled na zásadní Témata dle věkových kategorií.

„Jednoho dne jsem jen tak procházel web a úplnou náhodou jsem v zahraničí objevil nápad, jak zlepšit mezilidské konverzace, aby nebyly jen ploché a bez nápadu. Uznejte, kdy naposledy jste se vy sami s někým bavili o něčem jiném, než o škole, práci, počasí, vaření nebo bolavých zádech?“

Shrnul motivaci ke vzniku nové hry autor Tomáš Lénárd.
Cílem této hry je rozproudit mezilidskou komunikaci. Její velikou výhodou je, že k ní nepotřebujete připojení k Wi-fi. Je třeba jen komunikovat tváří v tvář, přijímat názory druhých, debatovat, argumentovat, přemýšlet a hlavně se pobavit. S hrou Témata zjistíte novinky o svých dlouholetých známých i příbuzných a zároveň dáte možnost vzniku novým vztahům s lidmi, které vidíte poprvé v životě.


Hra je stále ve vývoji, momentálně jí chybí grafický design a právě proto je možné vznik této novinky podpořit na https://www.hithit.com/cs/project/4730/temata-karetni-konverzacni-hra.